Over ons

Welkom bij Dansstudio Shake

Een dansschool met passie… voor kleuters, kids, jeugd en volwassenen

Is dansen jouw passie of wil je gewoon enkele uurtjes per week alles los shaken? Dan zit je goed bij ons! Als één van de grootste dansscholen in Westerlo (De Kempen) en omgeving, bieden wij de meest verschillende dansstijlen aan: van kleuterdans (2,5j.) en kidsdance tot Hip Hop, Breakdance, Streetdance, Freestyle / Disco en de klassiekere opleidingen Ballet (basics) en Modern / Jazz. En dit voor alle leeftijden, van recreatief tot wedstrijdniveau en… voor meisjes én jongens. Ben je op zoek naar een nieuwe hobby of een extra uitdaging? Kom dan zeker eens langs!

Ons enthousiast lesgeversteam staat te springen om jullie de tofste moves aan te leren. Hopelijk ben jij er ook bij in de volgende lessen!

Een dansschool met passie… voor kleuters, kids, jeugd en volwassenen

Gegroeid uit een grootse passie voor dansen, biedt Dansstudio Shake al zo’n 30 jaar dansplezier voor jong en oud. Iedereen kan bij ons terecht om te proeven van de verschillende dansstijlen in een familiale sfeer.

Vanaf 2,5 jaar tot  … , kan je bij onze dansschool terecht voor zowel recreatieve als competitieve danslessen in de meest gekende dansstijlen zoals Disco (Freestyle), Hiphop Meisjes of jongens, Ballet, Modern, Breakdance, enz.

Naast danslessen voor kleuters, kids en jeugd bieden wij, als één van de weinige dansscholen in de buurt van Westerlo, ook danslessen “op niveau” voor de iets oudere jeugd. Zo kunnen volwassenen terecht in één van de volgende groepen: Volwassenen A (Beginners),Volwassenen B (Medium Level) of Disco/Street C (Gevorderden).

Met TV-programma’s zoals “So you think you can dance (SYTYD)”, “ Belgium’s got talent”, enz. wordt “dans” alsmaar populairder en zien we bovendien dat de drempelvrees voor jongens versus dansen, steeds kleiner wordt. Ze maken komaf met de o-zo-ingeburgerde gedachte dat dansen niets voor jongens is. Geweldig!

Demo’s en optredens

Een dans aanleren is leuk. Maar nog veel leuker, vooral voor kinderen, is het om die dans voor publiek te brengen. Liefst dan nog wel vanop een podium. Al sinds de prille beginjaren is Shake als dansschool aanwezig op meerdere evenementen: zomerfeesten en –evenementen, Tongelse Dorpsfeesten, Westels Volksfeest, enz. Op die manier staan onze dansers regelmatig in de spotlights en heeft het publiek er extra spektakel bij.

En uiteraard, de kers op de taart: onze jaarlijkse Shake-Show. Een heus spektakel waarin alle groepen in aangepaste kledij van het thema, de mooiste choreografieën tevoorschijn toveren.

Lesgeversteam Dansstudio Shake

Ons lesgeversteam bestaat uit verschillende gediplomeerde dansleraars. En om onze dansers zo professioneel mogelijk te begeleiden, volgen onze lesgevers op regelmatige basis zowel didactische als stijl-specifieke bijscholingen. Op die manier worden de danstechnische vaardigheden steeds geoptimaliseerd en blijven wij bovendien op de hoogte van de allernieuwste dansrages.

Onze dansschool is aangesloten bij Danssport Vlaanderen (De Vlaamse Dansfederatie)

Als lid van Danssport Vlaanderen genieten onze dansers verschillende voordelen. Ieder lid ontvangt maandelijkse het gratis tijdschrift van Danssport Vlaanderen. Bovendien zijn zowel onze lesgevers als onze dansers automatisch verzekerd tijdens de les en bij optredens.

Daarnaast organiseert Danssport Vlaanderen ook regelmatig dansworkshops (o.a. Dansdag), bijscholingen voor lesgevers en dansclubs, danskampen, dansopleidingen en… natuurlijk ook de danswedstrijden over gans Vlaanderen.

Dansstudio Shake heeft de Panathonverklaring ondertekend

Als ondertekenaar van de Panathonverklaring staan wij volledig achter het principe van ethische verantwoordelijkheid binnen de sport. Dit begint bij onze jeugd en wij zien er dan ook op toe dat al onze dansers op een faire en toffe manier haar of zijn sport kan beleven.

Privacy Policy  (GPDR)

Dansstudio Shake hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

In dit Privacybeleid van Dansstudio Shake  willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Dansstudio Shake houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR).

Huisreglement

Om het dansplezier van iedereen optimaal te houden, hebben we enkele afspraken samen gezet in ons huisreglement en een gedragscode opgesteld voor alle betrokken partijen.

We verwachten dat iedereen deze afspraken zal naleven.

Dansstudio Shake logo
De beste dansschool van De Kempen en daarbuiten!
Some Call It Dancing… We Call It Living!
Hip hop to the top!

Privacybeleid
Copyright © 2024 Dansstudio Shake - Gemaakt met passie door Digital Work in Herselt