Nieuws / Activiteiten

Streetdance palmt Zoerla in

649 streetdancers uit heel Vlaanderen namen het vandaag in evenementenhal de Zoerla tegen elkaar op in de tweede streetdancewedstrijd van het seizoen. De winnaars werden beloond met een ticket voor het Vlaams kampioenschap streetdance op 7 mei. De organisatie van deze wedstrijd was in handen van dansstudio Shake.
   

 

Start nieuw dansseizoen Shake

Inschrijvingen en gratis proeflessen 14/9 – 27/9:

Op onze site vinden jullie de nieuwe lessenrooster voor het schooljaar 2015-2016.  Ben je nieuw of niet vooraf ingeschreven, denk er dan aan om tijdig aanwezig te zijn én je in te schrijven bij aankomst voor de proeflessen.  De volgorde van inschrijving op de proefleslijst is bepalend in geval we alle dansers niet kunnen plaatsen.  Het is dan ook aangeraden om meteen na de les een beslissing te nemen en het lidgeld (cash) te betalen.

 

 

Opendeur Shake/Heracles:

Voor het optreden op de opendeurdag van Shake en fitnesscenter Heracles  (zondag 13 september 2015) en eventueel een extra optreden in de kleuterschool van Tongerlo (zondag 20/9), worden er in de 2e week (uitzonderlijk ook 1e week) van september herhalingslessen voorzien om de dans van vorig schooljaar even terug op te frissen.

  • De lesgever van vorig jaar zal hiervoor contact opnemen eind augustus of begin september

  • Herhalingslessen vinden plaats in de 2e week (uitzonderlijk ook 1e week) van september 2015 op het UUR, de DAG én de PLAATS van vorig schooljaar !!